Sunday, July 5

Program Khidmat Komuniti - MINDS '09

SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN LEPAR HILIR di Gambang, Pahang. Wah! hehe musti u all tertanya-tanya ada apa dengan sk0la neh?!pe kaitan ngan i all lak?sk0la lama kew? haa. . ekceli i all datang kat sk0la neh peh abeh orentasi MINDS kat UMP untuk Program Khidmat K0muniti. Semestinye u all tertanya-tanya lagik watpe i all wat semak datang sk0la 0wang? nk cakap jdik cegu bukan, jauh skali jadik pengetua hu3. . Untuk pengetahuan u all, i all jadik fasilitator wat kali ke-3 dalam hidup i all hee. . bongkak rasanya dapat jadik fesi neh kik3. . Pengalaman?! tah lew, rasa bese jew. . tapi i all xcited giler masa lagu otrOmen hehe. . nnt nak mintak c0py lagu 2, mn ta0 bila sepi mecengkam jiwa bleh la layan. .

Buat Pa'an & Syima, thanks sesangat sebab bagi i all lepak ngan dak2 k0wg - Team Wira. Mmg masyuk la. . aaummm!! Dalam program neh, ade jugak xtvt lukes mural kat skula tuh.. hasilnye, CANTEK lah! tgok jew lar gelagat diowg yg sempat aku capture sepanjang program berlangsung. . check diz out!


sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

0 ribu komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...