Friday, August 28

Kegunaan Miss Call

Miss Call atau bahasa smsnya 'miz kol' bukan sahaja bermaksud panggilan yang tidak berjawab. Sebenarnya banyak kegunaan miss call ni. Ia juga boleh bermaksud:-


  • Apa khabar?
  • You OK?
  • Saya sedang memikirkan awak,serius..
  • Ko tengah buat apa sekarang?
  • Saya rindukan awak
  • You 'free' ke sekarang?
  • Nak test line --> Yg neh aku bese wat coz kt asrama aku line sengal2 ubi lgik2 maxis,pergh sakit beb... T_T
  • Boleh bercakap ke sekarang?
  • Tolonglah..
  • Call saya semula,urgent! topup dah nak habis (ni paling biasa la)
  • Boring la..
  • Ringtone ko best la..
  • Jaga diri..
  • Jangan lupa beli bawang..

Kesimpulannya kegunaan miss call ialah:-

  1. Kawan miss call semasa mengingati kawannya
  2. Pasangan kekasih miss call semasa merindui pasangannya
  3. Bapa miss call anaknya supaya anaknya sentiasa berhati-hati
  4. Guru miss call muridnya untuk wish good luck menghadapi exam
  5. Isteri miss call suaminya supaya tidak lupa membeli barangan yang dipesan

dan banyak lagi sebenarnya reason tersembunyi miss call neh, mcm cas panggilan gak. Ade cas tersembunyik hehe.. Adakah anda setuju?!

P/S:Korang biasa buatkan?kn?kn? So ape tgu agik, miss call aku skunk gak.. hahak

sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

2 ribu komen:

rockmetaller said...

besenya misskol sbb kdt tarak..kn?hahhaa/////

tu yg plg btl/...hhee

urm ape no hp?ahaks...

✖sLap mE pLz!™✖ said...

ni yg ssh neh. .
aq pon xde hp nk bg no dy hik3..
gne public r. .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...