Saturday, September 5

Tag-Tig-Tog (7) - Raya

Waa~ dah mcm terasa raya xlama ag. . Ni pon dah masuk sparoh bulan Ramadhan dah, nex week balek kmpong yeyeh!. . Ni tag raya exclusive dari ayudeathwish. Dia cakap raya dy xsonOk, uish rugi woo~ mst sbb xde owg nk bg ko duit raya kn ayu?da beso laa katekan hik3. . aku taon neh xtao r dpt duit raya agik kew x. . sob3 dunia2 rayaku dah smaken malap. .



1. Tahun ni kamu raye dimane?
♥ Kampong mak pulak. . JB I'm coming!

2. Brape pasang baju raye kamu tahun ni?
♥ cam taon2 sudah dua la kot, bju kurung pe tah. neh tak termasuk bju bese. .

3. warne ape?
kaler ijo pucuk pisang dgn biru. . xpernah pilih sendirik, sume my mom yg manage. tao siap, ari raya tgal pkai jew hee. .

4. menu raye ape yg plg kamu suke?
♥ sate (ade kew?!hu3) & biskot cornflake
-->pernah smpai cirit-birit hu3. .


5. knp kamu suke menu tu?
♥ dah nama pon feberet, musti laa ianya sedap & dilisyes. So ske laa. .

6. Lagu raye plg kamu suke?
♥ urm. . tah, layan jew sume. . tp bkn yg sedey2 version punye. org raya nk hepi2. .

7. kamu rase raye tahun ni best x?
♥ kecik2 dulu mmg heaven arh, skunk dah besa. . urm tgok keadaan gak

8. kamu nk bg tag ni kt spe?
♥ sesapa saje xkire kaom, agama, bangsa & negara. . slagi ade raya, jom kite raikan hee. .

P/S: jgn egt raya jew, pose xabeh agik. pose jgn xpose tao. .

sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

12 ribu komen:

MiSsyLiLy said...

blk jb erk?? jb kat ner tu??

~amy liana8886~ said...

asal tag tig tog 7? mane yg versi 6 pergi?

miji said...

betul gak mane yg no 6??? tinggal kat dlm poket ker hahaha

Nini said...

ekeke!! mari beraye bersame..

tig tog 6 ilang eaa..??

ke mmg dr dulu kire lepas 5 tros 7..??

err..

miEz haNeM said...

salam:) camat hari raya dear;)

abang besi said...

same le kite..suke cornflakes..heheh...selamt hari raya..eh..lmbt lg le..hehhe..

✖sLap mE pLz!™✖ said...

pe r. .
ade jew no6 kt bawah neh. .
xnmpke kew??

missdiya84 said...

wah2...awal2 dah ade main tag raye nih...

baju raye dah ade lom??hikhik

♥ayudeadwish♥ said...

aku ta suka raya bukan sbb ta dapat wet la.. sbb tiap kli raya je aku raya ngan nenek je kat kg. ader parent pon dorg ta ingat kat aku.. so aku tak dulik la raya ke ape ke.. hahahaaa~~

abas said...

raya je ingat...
pos ni lg penting dari raya...
penting kan posa dlu tau...

mizz saifa said...

bila dah besa rasa mcm kurang best je raya kan.. maybe sbb x dpt duet raya kot.. hihik...

~ada award untuk kamu.. award khas dari saifa untuk semua follower.. hee..

azman shah said...

baju raya mesti ada yg baru kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...