Sunday, February 28

Mencari atlet FSKKP UMP

2 ribu komen
** bersawang sudah blog aku huhu..

Kepada: Pelajar FSKKP UMP 2010
Dari: Exco Sukan & Kebudayaan PETAKOM sesi 10/11



Sesape yg nak join kontinjen FSSKP, wakil fakulti untuk

  • football (Lelaki sahaja)
  • netball (Perempuan sahaja)
  • handball
  • basketball

Sila respon me with ur info kepada mana-mana ahli PETAKOM before 5hb Mac '10

  1. oovoo: jerangkung.manis
  2. YM: nia_uttsada
  3. fesbuk: jerangkung_manis@ymail.com

P/S: pohon maaf spoil blog PETAKOM.. huhu **penuh kekesalan di lubuk hati
sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

Thursday, February 25

alahai tomyam!

0 ribu komen
hai korunk!
selamat bertemu kembali ngeh3
ekceli da lama xupdate blog
cerita banyak
tp xtao nk start mn 1
banyak giler cite tertangguh
xde kesempatan nak memblogging
so kite pendekkan cite

ini gambo tomyam
tomyam campor
budak kecik pon kenal kot
xcakap pon tape huhu
diz week
olmoz tiap2 malam
tomyam jadik hidangan dinner aku
kenapa?!
haa.. itu yang kite xtao


sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

Monday, February 8

buka hatimu untukku~

13 ribu komen

**click pada pix kluo gambo aku bsuh bju

Armada - Hal Terbesar Pictures, Images and Photos
Entah kenapa sejak 2-3-4 menjak neh, aku macam start fan lelagu dak2 Armada Band neh especially Buka Hatimu. aku mmg tangkap leleh giler lagu2 slow balad ceni tapi still xleh lawan lagu Egokah Aku - Wali Band.. pergh, menusuk jiwa kalbuku! neh aku titipkan skalik lirik lagu Buka Hatimu versi skati moyang pakwe jiran aku tuka jadik omputeh hahak.. jangan kena saman dah~

I have tired to follow
All your foot steps
And expect to have
Various ways have I done
For life
Until I sacrifice my life
Open your heart
Open up a little for me
So me
Have you
How sick
How pain of my heart
Always you do not think I have

**open your heart for me...

sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

Friday, February 5

dialog sengal+senget bersama rakan lama

4 ribu komen
BUZZ!!! **bese la, mukadimah YM musti buzz2 dulu dah xde dah salam2 neh..
PrinCess hOurs: oit
nia_uttsada: uit nia_uttsada: lor,, ku egt sapo la tadi
PrinCess hOurs: pesal?
PrinCess hOurs: aku cntik sgt ke smpi tk cam
nia_uttsada: dah xkenal aku nia_uttsada: hahak
PrinCess hOurs: wahahahaha
nia_uttsada: pnjam baldi leh?
PrinCess hOurs: wtpe nk gune baldi aku?
PrinCess hOurs: sdri dh tkde?
nia_uttsada: nak tadah muntah nia_uttsada: egt opera cina mn td nia_uttsada: ko ktne?
PrinCess hOurs: wahhh....pujian tuh...aku terime
PrinCess hOurs: hakhak
PrinCess hOurs: aku kt jb
PrinCess hOurs: ko ktne?
nia_uttsada: phg nia_uttsada: ko da abeh blaja ke?
PrinCess hOurs: blom ag
PrinCess hOurs: tp ni sem last
nia_uttsada: cuti kew?
PrinCess hOurs: pastu hooreeyyyyy
nia_uttsada: awal no
PrinCess hOurs: tk la
PrinCess hOurs: aku cume de 2 kelas jer
PrinCess hOurs: selasa n rabu
PrinCess hOurs: ari len tkdek
PrinCess hOurs: cabut blik jb r
PrinCess hOurs: nk wt ape lagi
nia_uttsada: giler best ko nia_uttsada: huhu,, aku jgak la mcm nak sparuh mati bz nia_uttsada: tape2,,ko nk cont deg kn? nia_uttsada: tao la nnt nia_uttsada: aku dga ko nak kwen bln5 neh nia_uttsada: btol kew?
PrinCess hOurs: wahhhhh
PrinCess hOurs: dr mane seh ko dgr cite tuh?
nia_uttsada: aku wat cite la
PrinCess hOurs: aku nk kwen tp aku sdri tk tau
nia_uttsada: btol kew? nia_uttsada: hahahak,,
PrinCess hOurs: betul berita angin tuh
PrinCess hOurs: aku mmg nk kwen pon
nia_uttsada: siyes??
PrinCess hOurs: tp kwen jela
PrinCess hOurs: nikah tak
PrinCess hOurs: hakhakhak
nia_uttsada: ko jgn tipu aku do nia_uttsada: mntang2 aku neh lurus lagi polos nia_uttsada: mudah pcaya dgn kata2 nista nia_uttsada: giler pe ko???
PrinCess hOurs: yg ko lurus tu sape soh
nia_uttsada: nak kwen kt blakang jln hji taib blambak nia_uttsada: hahahak
PrinCess hOurs: len kali bengkang bengkok sikit
PrinCess hOurs: kt mane tuh?
PrinCess hOurs: hah kantoiiiii
PrinCess hOurs: ko salu dptkn servis kt sane eh???
nia_uttsada: kantoi pe? nia_uttsada: mna de... aku mak ayam kot nia_uttsada: bg servis ade r nia_uttsada: hahahak,,
PrinCess hOurs: huuhhhh
PrinCess hOurs: mak ayam???
PrinCess hOurs: hah bagus2
nia_uttsada: aku dah ternak ayam da skunk nia_uttsada: kenduri2 ko sok2 senang la nia_uttsada: mnx stok dr aku
PrinCess hOurs: mgu dpan akak sdare aku nk wt mjlis kawen...
PrinCess hOurs: leh bli borong dr ko
PrinCess hOurs: de diskaun tk?
nia_uttsada: kwn2 ade r nia_uttsada: seko rm10 nia_uttsada: dgn kwn2 diskaun la nia_uttsada: rm 15 nia_uttsada: ok x?
PrinCess hOurs: murah sgt tuh
PrinCess hOurs: tlebeh mampu aku
PrinCess hOurs: up lg skit
nia_uttsada: xkn ko nak seko jerk?? nia_uttsada: klu 100 eko
PrinCess hOurs: duit aku ni melimpah2
PrinCess hOurs: tk tau nk bg kt sape
nia_uttsada: 100 x rm15
PrinCess hOurs: alah
nia_uttsada: 40ribu laa
PrinCess hOurs: small the pisces
nia_uttsada: ok x??
PrinCess hOurs: tk sgke aku
nia_uttsada: xpyh sgka
PrinCess hOurs: mcm mane la ko bole msuk u?
PrinCess hOurs: kire pown tk btol
nia_uttsada: ayah aku hanto nia_uttsada: pas daftar nia_uttsada: byar yuran, masuk la u
PrinCess hOurs: ksian ayh ko kn
nia_uttsada: asal lak kesian?? nia_uttsada: ko nk ngorat beliau kew?
PrinCess hOurs: bole ker? **mak aku bca neh, naya PrinCess hOurs: wahhh
nia_uttsada: boleh,, kosong 3 lagik
PrinCess hOurs: ade can aku nk jd mak ko eh
nia_uttsada: wahh hahak
PrinCess hOurs: bruntung aku
PrinCess hOurs: pgil aku mak skng!
nia_uttsada: boleh2,, nnt ley jdik bibik aku nia_uttsada: mak kandung rest nia_uttsada: jadik mem besau nia_uttsada: mak tiri lak wat kijew
nia_uttsada: kire naib timbalan la nia_uttsada: rumah aku ade organisasi
PrinCess hOurs: tkdenye
PrinCess hOurs: aku tk stay umah ko
PrinCess hOurs: stay umah len la
PrinCess hOurs: ape class
nia_uttsada: uma len pon same nia_uttsada: anak musti ikot mak sy nia_uttsada: xkire lah mak tiri kew kndung
PrinCess hOurs: ahhh
nia_uttsada: wawawahh,,,
PrinCess hOurs: byk la ko pnye cekadak
PrinCess hOurs: umah aku,mu rules!
nia_uttsada: lom sah lagik dah byk songeh nia_uttsada: xbgus neh
PrinCess hOurs: ceh speaking
nia_uttsada: reject nia_uttsada: dah blacklist da
PrinCess hOurs: eh yg reject tu tletak d tgn ayh ko
PrinCess hOurs: bkn ko
nia_uttsada: asal lak ayah aku??
PrinCess hOurs: yg nk kwen ngn aku tu ayh ko
PrinCess hOurs: bkn ko
nia_uttsada: aku sulong nia_uttsada: aku wali dy nia_uttsada: mst r kputusan kat tgn aku
PrinCess hOurs: tkde2
PrinCess hOurs: ayh ko tk perlukn wali
PrinCess hOurs: dia dh beso
PrinCess hOurs: pndai2 la idop
nia_uttsada: xleh2 nia_uttsada: xde wali xlh kawen nia_uttsada: mazhab mna ko blajo!
PrinCess hOurs: ustaz fahmi ajo **ustaz kitorg msa f3,, hensem sgt!
nia_uttsada: neh mst pngikut ayah pin neh nia_uttsada: ohooo,,, ayah mi rupanya
PrinCess hOurs: hahaha
PrinCess hOurs: wakakaka
nia_uttsada: dah2 jgn nak merepek nia_uttsada: kite ke topik asal
PrinCess hOurs: ko yg merepek....i follow jer
nia_uttsada: abg ko bila nk pinang aku? **dlu dy jnji nk kenen2 ak ng abg dy nia_uttsada: wahh,, direct tros
PrinCess hOurs: tu ke topik asal kite?
nia_uttsada: yela nia_uttsada: ko dah tua nia_uttsada: mmg xegt
PrinCess hOurs: setahu aku td topik asal kite,ko ckp psal kes ko menjanda
PrinCess hOurs: betul ker?
nia_uttsada: mana ade.. nia_uttsada: aku gadis sunti lagik
PrinCess hOurs: cehhh
PrinCess hOurs: mcm la ko sorg
nia_uttsada: abg ko lom pinang aku cane lak leh jdik janda
PrinCess hOurs: tk ingin aku beripar kn ko
PrinCess hOurs: huh
nia_uttsada: kputusan kat tgn abg ko bkn ko
PrinCess hOurs: haunted idup aku
nia_uttsada: hahahak,, smpai ati
PrinCess hOurs: pesal lak
nia_uttsada: egt senang kew nak beripo kan awek cun mcm aku?
PrinCess hOurs: aku yg bgsu
PrinCess hOurs: dia kne ikot ckp aku
PrinCess hOurs: elowwwww
nia_uttsada: mmg rugi beso la ko
PrinCess hOurs: cun ker
nia_uttsada: xde elo2 nia_uttsada: bukan tepon neh nia_uttsada: cun melecun kot nia_uttsada: xdapat dinafikan **terbukti kot!
PrinCess hOurs: kucing ko yg ko lenyek mse tido smpi maut tu lg cun **mmg sadis cite neh!
nia_uttsada: woit,, ko jgn ungkit kisah lama nia_uttsada: sedeh aku nnt
PrinCess hOurs: tk jelas
PrinCess hOurs: kabur
nia_uttsada: jelas
PrinCess hOurs: hahahaha
nia_uttsada: ko rabun mmg r kabur
PrinCess hOurs: aku rabun pon tp aku pki spek
PrinCess hOurs: aku nmpk dgn jelas sekali yg aku ni jauh lbeh cun dr ko
PrinCess hOurs: hahahaha
nia_uttsada: owhh yea~ nia_uttsada: xbaik menipu diri sndirik nia_uttsada: ko tao kan hukum org menipu?? nia_uttsada: ayukk nia_uttsada: bek ko gi tobat skunk
PrinCess hOurs: aku dah tobat dah
nia_uttsada: aik kejapnye
PrinCess hOurs: sbb tula aku tk sgup nk menipu
PrinCess hOurs: tk sgup nk ngaku yg ko cun
PrinCess hOurs: itu menipu namenyee
PrinCess hOurs: ish3
nia_uttsada: aku paham perasaan ko
PrinCess hOurs: tk bek menipu weyh
nia_uttsada: kdg2 kite neh xleh terima hakikat nia_uttsada: tapi ko terpaksa gak blaja trime hakikat yg aku lg cun nia_uttsada: plz la nia_uttsada: kite bukan org lain nia_uttsada: ipo duai gak
PrinCess hOurs: ipo duai pon
PrinCess hOurs: hukum tuhan tetap utame weyh **bajet ustazah PrinCess hOurs: jgnla pkse aku menipu
PrinCess hOurs: tk sgup lg diri ini
nia_uttsada: neh sape nsehat sape neh? nia_uttsada: adoyai
PrinCess hOurs: hahahahaha

-The end-
**stakat tuh je aku leh publish, yang lain rahsia kerajaan ^^
sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...