Monday, February 8

buka hatimu untukku~


**click pada pix kluo gambo aku bsuh bju

Armada - Hal Terbesar Pictures, Images and Photos
Entah kenapa sejak 2-3-4 menjak neh, aku macam start fan lelagu dak2 Armada Band neh especially Buka Hatimu. aku mmg tangkap leleh giler lagu2 slow balad ceni tapi still xleh lawan lagu Egokah Aku - Wali Band.. pergh, menusuk jiwa kalbuku! neh aku titipkan skalik lirik lagu Buka Hatimu versi skati moyang pakwe jiran aku tuka jadik omputeh hahak.. jangan kena saman dah~

I have tired to follow
All your foot steps
And expect to have
Various ways have I done
For life
Until I sacrifice my life
Open your heart
Open up a little for me
So me
Have you
How sick
How pain of my heart
Always you do not think I have

**open your heart for me...

sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

13 ribu komen:

whitedaisy said...

tak pernah tau pon lgu ni....
tp nk downld la:)

~AmyLiana8886~ said...

armanda band? xpernah dgr pun..huhu

nawal said...

x penah dgr... tpi cam syok je

Nini teDDylicious said...

kau same je cam adik aku..minat wali band..

adess..

relevan said...

Band Indon ke ni..

✖sLap mE pLz!™✖ said...

ikot la download,, xrugi pon,,,

nawal: aku pon xtao huhu,, tdgar lgu dy,, agk best la

nini: 2la nini,, 4lower borek, adiknye rintik huahua

✖sLap mE pLz!™✖ said...

uncle rev: a'a la,,, mlysia xde ceni

sha said...

wahh..giler slo ballad ek...mesti sntmntel nih..

Koyuki said...

waaa

best ke diorang ni?
hehe

Abcdeftyyhahh. said...

xbest pon ;p

✖sLap mE pLz!™✖ said...

sha: org romantik kot hahak

tyah: eleh tyah sume xbest

Mawar_berduri said...

xpernah agi dengar lagu ni..nak donlod la...huhu

AzuanBudakMemandai said...

memang x pernah dengar huhuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...