Wednesday, April 28

sila view blog aku ^^

5 ribu komen
Warghh akhirnya...
kerja-kerja penyelengaraan siap jua

no more under maintenance!
xpaham?!
translate: maintenance work completed

ini bermakna

  1. aku da boleh start wat taik mata
  2. fokus pada study tuk exam esok
  3. kembali aktif sbg seorg blogger berjaya!

jemu la 2taon template same je
so start hari ini
sila jgn view blog aku
**mst da rindu ng entry aku kn? hoho


sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

jgn view blog aku!

10 ribu komen
under maintenance!
xpaham?!
translate: dalam penyelenggaraan
means
jangan pelik or risau
mmg aku nak upgrade sket blog neh
jemu la 2taon template same je
so dalam 2-3 hari neh
jgn view blog aku
**ade ke org nak view hoho

iklan colek perut:

ikan sekarang mahal betol!
nasib baik aku makan nasik lemak je tadi
**mmg xde motif

sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

Tuesday, April 27

cinta VS suka

10 ribu komen
Di depan orang yang kita suka,
kita akan tunjukkan imej yang sebenar.

Kita tidak boleh merenung mata
orang yang kita cinta.
Tapi kita selalu merenung mata
orang yang kita suka.

Bila orang yang kita cinta menangis,
kita akan turut menangis.
Bila orang yang kita suka menangis,
kita akan membuat dia gembira.

Perasaan cinta bermula dari kata.
Perasaan suka bermula dari telinga.

Jikalau kita berhenti menyukai seseorang yang kita suka,
Umpama kita membuang telinga kita.
Tapi jika kita cuba menutup mata,
Cinta berbuah menjadi airmata.

Setiap orang akan mengalami ini dalam hidup mereka
Cuma fikirkanlah bersama-sama
Siapa yang anda cinta
Dan siapa yang ada suka.

saya suka awak
saya cinta dia

Aku nak share satu hadis yang lebih kurang sanad dan matannya berbunyi begini:

"barangsiapa jatuh cinta, lalu menyembunyikan apa yang dia rasa sehingga dia mati, dia dikira mati syahid..."

masya-ALLAH, indahnya! aku sendirik pon baru tao. ciplak dari Jane huhu, sowie babe..

sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

Sunday, April 25

Janda untuk Encik Yunus

4 ribu komen
title post refer to diagram below: *ececeh, gambo je kot



Pak cik Yunus ni... erkk malas la nak komen or kutuk or kritik pape tentang gambo tersebut. korang boleh paham-paham sendirik la kan. nak gi study dulu, xabes lagi dah start merasai stress nak jawab exam esok, paper SAD. bukan SEDIH,tu short formnyer. yg long formnyer, System Analysis & Design. korang xpayah amek tao, xpenting pon. SAD = SEDIH, agak la sebab banyak nak kena hapal kot. tu pon korang xpayah amek tao. ok tu je, adios~

P/S: macam xde motif je.. O_o
sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

Monday, April 12

Angkara Data Structurism

3 ribu komen
Masa : 5.38 am **da alang2 tgu subuh jela
Lokasi : atas katil
Keadaan: menerap sambil ngadap laptop
Suhu : rendah sket dr suhu badan

malam ni xleh tidow lak
asek tidow lewat je mgu neh
so mate pon ngade2 la
start degil da skunk
nak jadik mate burung antu
siyesly i wanna 2 sleep rite now
too tired already


rasa macam da bertaon xtido ~~X_x

ini semua angkara si gondang emas
**tajuk buku cerita msa ak darjah3 tu
bukan, ni angkara paperwork
project data structure
ala2 programming la
coursemate aku sume huru hara dek project neh
tinggal 25jam je lagik kot
susulan kes boleh dilihat di blog BCG


siap wat tree segala, tah btol ke x..

project aku
to creat SUDOKU SOLVER using C
asal aku amek tajuk susah?
any1 can help me?!
**da start ngantuk sket, try to.. zZzZz...

sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

Sunday, April 11

[update] Final, Final, Final..

2 ribu komen
da lama xmenjengah blog
even xfemes aku dlm fesbuk
still up total 4lowerz
thx guyz
aku pon da lame xupdate entry
skima jawapan:
"sorry guyz, lately i bz sket"
ataupun
"xde masa nak update blog"
ataupun juga
"xde mood, xde idea"
da leh agak da.. kui3

question: muka ngadap buku or buku ngadap muka?
answer: muka buku (fesbuk la 2)

study week menjelma lagi
7 subject 6 paper
19april - 3mei
wat a long period is't!
as my wishgood luck to me
good luck to u
&
GOOD LUCK 2 ALL

chaiyok!!!
**bersemangatnyer


sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...