Sunday, April 25

Janda untuk Encik Yunus

title post refer to diagram below: *ececeh, gambo je kot



Pak cik Yunus ni... erkk malas la nak komen or kutuk or kritik pape tentang gambo tersebut. korang boleh paham-paham sendirik la kan. nak gi study dulu, xabes lagi dah start merasai stress nak jawab exam esok, paper SAD. bukan SEDIH,tu short formnyer. yg long formnyer, System Analysis & Design. korang xpayah amek tao, xpenting pon. SAD = SEDIH, agak la sebab banyak nak kena hapal kot. tu pon korang xpayah amek tao. ok tu je, adios~

P/S: macam xde motif je.. O_o
sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

4 ribu komen:

relevan said...

Alahai...Pak cik Yunus mana pula ni..

✖sLap mE pLz!™✖ said...

mana la sy tao... member uncle kot haha

jane said...

kelakar wat iklan
hahahahah

nnt aku cari..kat kmpong aku byk janda haha

✖sLap mE pLz!™✖ said...

hahahak.. jane, janda lg laku dr ank dra.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...