Wednesday, June 2

dia aku punya!

title bikin kecur je haha.. memandangkan entri sebelum ni mcm hampeh je sbb i xde mood nk memblogging. xde idea. bila ada idea, malas la pulak. bila tgh rajin, bz la pulak. bila xbz, hang out kat luar la pulak, bila.. uisshh.. smpai bila2 pon xabes.

oleh yang demikian, dengan penuh keazaman i titipkan jua entri utk blog i yang entah orang ingat lagi ke x. followers pon dah lari agaknya haha.. **xde dah zaman2 kegemilanganku

seperti yang u'all tak tahu, i tengah cuti sakit semester **skema abes huhu.. so rutin i setiap hari majoritinya hanya untuk tidor, makan, jogging, tidor lagi, makan lagi.. begitulah seterusnya sehingga infiniti. tengok je kat cermin, badan dah macam ketulan daging yg bergerak.. omg!

selain itu juga, **wah teringat zaman2 muda masa kelas karangan masa lapang lagi free i dihabiskan dengan mendownload segala video/movie/clip/lagu etc. yang entah hape2 untuk memberatkan memory desktop laptop serta external i.

kesimpulannya, i tgh ketagihan lakorn (in thai) or bahasa pasarnya series drama **hoho.. sgt pasar bunyinya. Later, i buat entri khas why u'all should watch Thai lakorn. superb tangkap leleh~
masih ingat boifren lama i neh?!

sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

5 ribu komen:

~AmyLiana8886~ said...

sy msih ingat lagi la awk nia..slap me pliz..hehe..jezz sakit ke nia? huhu

✖sLap mE pLz!™✖ said...

hahaha,, mekaseh amy,, sob3,, terharu

phateen89 said...

org paham thai bleh la layan lakorn...mcm aq ni phm korea,layan korea series...(paham ke korea?haha)

~AmyLiana8886~ said...

tp ramai kawan2 kta yg senyap skrg nie kan..sedih la..

^ai-mie : 아이-미^ said...

kite pun layan korea jer... thai da lame x layan so x kenal sangat... kenal nikhun je.. erk??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...