Saturday, July 31

entah la..

5 ribu komen

rasa mcm nak tukar layout blog aku neh..
serabut!

hurm.. esok dah nak balek pahang..
xpuas lagi dok kt uma..
tragiknya hari2 ku ini..



sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

Aku Bukan Katun...babak 1

2 ribu komen
hari: khamis
keadaan: tgh pose tett..
waktu: lepas abes kelas terakhir

petang tuh norafidah md yusof ajak aku klua, shopping barang2 nak camping esok. kebetulan ada pasar malam. boleh la beli juadah berbuka pose skali *mcm nak gi bazar plak hoho.. siti nur saadah mohd jali nak balik hari ni, so kitorang klua berdua jela. abes je kelas, dengan jaket2 fakulti kitorg terus ke kuantan.. xde2 tuka2 baju dah..

malam tuh, shopping mcm2.. beratus2 abes, beli present utk bdei adikku bln9 nnt *akak mithali* kitorg ada wat list ptg td. tp tinggal dlm kete plak. so terbelilah mende2 yg xde pon dlm list. akhirnya duit 2-3x kena cucuk klua.. aish ssh jdik pompan neh, nafsu xtertahan2 hohoho..

on the way nak balek, hujan plak. bhaya drive mlm2 dlm hujan. aku wat muka relax, drifter kot.. perut lapo. ajak norafidah md yusof mencekik kat restoren mende tah. pekena neslo panas. elok utk tekak yg tgh perit neh. mana x, siap karok jamban kat mega. 11 lagu yg kaw2 punya tarik. picing mmg out ke laut la.. dengan jaket fakulti.. masya-Allah..

pastu norafidah dpat 1 panggilan dari mak "sedara" dia. "sedara" dia eksiden. neh bkn panggilan hangit ea, btol2 punya eksiden neh smp retak tengkorak *katanya laa..* norafidah wat muka ayam berak kapor then nanges.. aku snyap je smbil memfokus pada pemanduaanku. dia cakap xnak camping, nak balek jb.. sudahhh..
sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

Friday, July 2

dairi hari jumaat

4 ribu komen
setelah berbulan-bulan i xupdate blog *baru sebulan huhu..*

orentasi bermula.. hari neh dah start bebudak daftar masuk u. bz bukan main lagi dak2 feci *padan muka* ng pihak yg terlibat. sume org aku nmpk cam bizi nak mati. kelam kabut. sana- sini. ke hulur ke hilir. lintang pukang. atas bawah. wara wiri wara wiri. *bkn jmpi ea* ada jugak yg dah start bukak gerai, al-maklomlah time neh la duit mencurah2 keluar.. mencurah2 masuk.. ada kedai mkn2, minum2, bantal, basikal, potostet, gambo.. dah macam kat rantau panjang dah hoho..

kerja tamat.. hari neh jugak ari last aku kije.. urm akan aku merindui sesgt ofis neh.. rerakan seofis aku.. dan.. dan.. erkk sape lg nak rindu neh.. owh ikan2 diakuarium.. sorry ikan2 sekalian, beta da xdapat nk bg kalian mencekik lagi dah. sob3 *start sebak dah* tapi lagi rindu kat umah.. rindu mak, miss ayah, teringat adik2, remember kat atok.. even resign aku xditerima plus kena marah *bangga sbb jadi org 1st kena marah huahua..* insyaallah kita kan jumpa lagi pasni. terima kasih Skuad Elite! *yg xberapa elite pon*

rumah menanti.. esok aku bakal menjadi penumpang kepada bas Maraliner. hope kali neh, bas xrosak & aku xperlu naik bas tambang lagi *giler trauma!*
atepat pkol10 esok akan bermulalah pengebaraan si comel *aku ngeh3..* ke Jay Bee, yeah! tp.. sape nak amik aku sok?! erk.. i'm smell something bad here.. arghhh! ><

p/s: hujan lebat betul.. *bosan*
sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...