Friday, October 29

Sape nak hadiah free dari Paris? =)

kata hatiku: tulisan senget kaler coklat taik kucing
kata hatinya: tulisan skema kaler hitam urang-aring

Antara syarat-syaratnya:

1. bt entry "Sape nak hadiah free dari Paris? =)" 
title entry neh memang compulsary

-DONE-
and letakkan sekali gambar ni dan link kan terus ke blog 

'Eiffel Tower Giveaway' 

 -DONE- 
2. dan jgn lupe, letakkan gambar ni skali kat side bar blog korg 
dan link kan terus ke entry ni ye. klu pic besau sngt, korg tlg kecikkan ye. 
 -DONE
still in progress
 
3. mnjadi follower blog ni 
antara yang terawal kot
 -DONE-
 4. tag 3 org blogger lain
dan pastikan dorg tahu bahawa mereka telah ditag!
kalau tak bagitao kan lagi senang nak menang, aisyhh
sesape nak aku izinkan amek jew
sbg memenuhi syarat, nama yang bertuah itu adalah.....
sume nama-nama yg terjah kat shoutbox aku kik3
tahniah diucapkan.. :D
 -DONE-

5. dan last sekali, 
jgn lupe tinggalkan name dan link entry penyertaan korg kat 
kotak komen entry "Sape nk hadiah free dari Paris? =)" ni ye
ramainya, tipis giler peluang nak dapat! kechewa~
 -DONE-


Hadiah?
 5 souveniors yang akan dipos khas oleh Farah dari Paris
huh, 5 jew? kedekut!
mungkin akan di 'up' kan lagi bilangan hadiah
mkin ramai, makin banyak hadiah
up to us bebes. =)
skati diorg jew

Pemenang?
akan dipilih berdasarkan beberapa calculation buatan sendri 
seperti giveaway seblom ni. unik kan?
guna calculator kan lebeh unik, betoi dak?

Tarikh Tutup
20.11.2010, 12.00 PM
beLLa salah bagi info, nak nak cekik sorang2 la tuh
no way girl!
sis syamomel pon sama gak! cakap tag aye, tade pom..
suka mempermainkan perasaan suci murniku ini =(
oh ye! nk copy paste terus entry ni pon boleh

 -DONE-
tapi
ada tapi-tapi lagi
  kami sediakan juga 1 hadiah dari Malaysia+1 hadiah dari France utk entry paling kreatif
sah-sah la aku punya plg tak kreatif skali kan
bajet nak hias-hias letak reben ke
deco-deco bersama Eric ke
sowie, no much time here hee :D

Semoga berjaya semua! =)
-brought to you by, 
..Nadia & Farah..
thanks guyz, korang memang jelita :D
bodek bersih dgn harapan tercalon sbg pemenang
harggghh.. argghhh.. argghhh.. (gelak jahat)

sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

4 ribu komen:

gembala suara said...

aku rasa aku boleh menang tempat pertama ni....cuma banyak la plak syarat2 dia ni.....nonsense2.....

beLLa said...

haha! sumpah weh aku xpasan!
aku buat post tuh secara schedule post sebab pikir esoknye xon9. ohh my! selamat ang ingatkan aku. tiade niat di hati neh nak cekikk sorang. isk. ;p

✖sLp mE pLz™✖ said...

gembala: ni bukn ptndign la haha..
ke mmg ptndgn?? ak je xpasan

✖sLp mE pLz™✖ said...

bella: haha jgn la skema sgt,, ak gurao jela,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...