Monday, October 25

untuk bacaan mak-mak janda sahaja

pergh.. how a day!
pukol satu pagi aku sampai dgn selamat di kampus
giler bapak laju Joyah neh bawak keta!
 tak disangka dgn lagak ayu serta pendiam itu
tersemat ciri-ciri seorang drifter

dah berminggu-minggu terperap kat kampus neh
bosan jugak
minggu neh pon da tak banyak keje
dengan minggu exam yg bakal kunjung tiba tak lama lagi
study ke laut lagi
so untuk mngelakkan aku mati kebosanan
follow dak-dak neh lepak kuantan
**kuantan, ada apa je..
kitorang jalan-jalan
makan-makan
shopping-shopping
**ekceli window shopping jew huhu
sehingga terjumpalah

kasut semerah cinta stilleto
outlet mana ea?
lupa pulak aku!
tapi mmg branded la, harga cecah ratusan ringit
**hanya utk spsg kasut, agak mahal la bagi aku 
tadi pon banyak sangat kedai yang disinggah
sume nak try, belinya tak pon.. huahua

after that, kitorang continue jalan-jalan
sampai sesat nak carik Tanjung Lumpur
lalu jalan ke Cherating sana
then lepak pulak kat Teluk Cempedak
lokasi wajib bila ke Kuantan
aktiviti biasa 'menyekodeng'
babak-babak seks panas
pasangan-pasangan yang hangat dilamun cinta
ada yang dengan lain jenis
ada yang dengan sama jenis
manusia, manusia..

penat berjalan carik bahan neh
singgah sebentar di KFC
si Melah nak beli KFC untuk member dia
tunggu punya tunggu
tetiba abang KFC tu dtg ke meja kitorang
bawak sekeping tisu
kaget kejap kitorang neh..

rupanya di kepingan tisu itu terpahat nama seekor jantan
berserta nombor ekor teponnya
kah kah kah
muka up sikit dari brad pitt unta
ada hati nak mengorat member aku
**kecewa sebab bukan aku
memang silap besar la kan..

adakah anda antara janda-janda kesepian diluar sana?!
ingin mencari teman pengubat duka lara?
sila dail nombor diatas
dijamin bekalan ayam tidak akan putus ke rumah anda 
absolutely! =)

sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

5 ribu komen:

Anonymous said...

lawk plk bace..he2

✖sLp mE pLz✖ said...

mesti ladybird neh,,
bajet anony, ak xcam ea,, hahaha

Anonymous said...

haha..mne..bukan ah..silp kot.ha2

Anonymous said...

jaat gleww...
kcian die...huahuaa...

✖sLp mE pLz✖ said...

padan la,, spe soh amek potato chip aku,, ksian ak~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...