Saturday, November 27

Cheryl Samad pelakon Telenovela?

Kesinambungan post: Télénovela fever story
Kebetulan tengok Muzik-Muzik kat TV3
Melihat pengacara kecik moleknya
Teringat balik post telenovela tuh
Cuba korang tilik betul-betul
Ada persamaan tak wajah mereka ini?
Ke mata aku yang rabun-rabun ayam?

 CHERYL SAMAD
kalau tak kenal aku sekeh pale korang!

SCARLET ORTIZ
Watak: Maria Clara
Telenovela: Secreto De Amor
Well, she’s a bomb shell.
Ada iras Sheryl Samadkan?

 PAOLA REY
Watak: Maritza
Telenovela: La Mujer En El Esepejo
Muka dia ada iras Scarlet Ortiz

CHERYL SAMAD -> SCARLET ORTIZ -> PAOLA REY
Yeah, lagi 4 lagi nak cukop 7. ngeh3
Tak ada kije lain agaknya (-.-")

sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

3 ribu komen:

zira said...

aku pn suke victor noriega wei, tapi kan die gay!!!

phateen89 said...

SCARLET ORTIZ 2 macam wardina la...

miji said...

ni dah abis idea nk buat entry ke? hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...