Sunday, February 27

apa catatan melekat?

Follow-up dari entry ini. Catatan melekat or ayat sentepiknya STICKY POST. Apa menatang ni? Sikap ingin tahu bukan bizibodi ye yang meluap² menyebabkan aku menggoogle ia di pornweb Google la, of course. 

Klik untuk tumbesaran
Even dah google pon tak paham jugak. Bukan bebal ye, maybe kepala aku tengah sesak assigment, test dan kuiz minggu ni. Takde rest langsung. Dalam sesi pembelajaran untuk membuat contest, so aku perlu tahu la function²  cenggini. So that i not look numb, nerd tape. ner ke kau? Yang arif, sila beri tunjuk ajo. Mekaseh.

P/S: Pulau Tioman, i'm here baby.

sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

4 ribu komen:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Sticky Post tu rasenya :

Post yang melekat kat first page tu...means ...kalau kita set kan selama seminggu, n3 tu akan jadi first n3 selama seminggu walaupun kita buat n3 baru , n3 baru tu akan jadi n3 kedua.

paham ke? kalo tak paham cube la paham-paham kan ...hihi :)

✖sLp mE pLz™✖ said...

ohoo.. thx sis..
phm lew sy..

najwa's said...

hehe ye, betul tu. :)

✖sLp mE pLz™✖ said...

spe yg betul??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...