Sunday, February 20

Inikah bakal peneraju kepimpinan kita?

Minggu PRK MPP UMPM (Majlis Perwakilan Mahasiswa) 2011/2012 berada di klimaksnya. jgn salah paham. Cecita, cecite.. Semalam buat pertama kali aku follow pembentangan manifesto beberapa calon MPM. mung pegi mampos. Memang riuh, memang kecoh. Aku malas nak ulas banyak, nanti korang cakap blog aku ni blog lucah politik pulak. Aku bukan Releven Sokmo or Bujang Susah ye. Huhu. Kalau korang glepor gatai tali pusat nak tahu jugak, korang view Analisis dan Pandangan PRK MPP UMP 2011/2012 oleh seorang senior aku. Memang musim-musim pilihanraya ini sangat terkesan. Macam-macam ragam. Belum cerita bab poster lagi, tali rentang gantung poster sampai ada yang nak menjerut leher. tau la hang tinggi.  

Dalam banyak-banyak cara meluah pandangan, aku tertarik dengan karikatur sorang kenalan, sedara Plaster Kuning. Dalam crowded dan dewan hingar-bingar tu sempat lagi dia melukis.  Haha. Siap buat album. Blawok, blawok, blawok. Klik link untuk view karikatur lain.

 
[PARODI] Plaster Kuning






Dari bawah sampai atas. Memang senario sebegini tak boleh lari. Wahai bakal pemimpin...

p/s: aku tak akan berjanji kalau aku tak boleh tepati.

sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

3 ribu komen:

~AmyLiana8886~ said...

minggu mcm mesti sibuk dgn tampal2 posterkan..rindu kat uitm.hehe

♡ Sutera Kasih ♡ said...

rindu masa musim pilihanraya kt ums hehe..1st time blaja ngundi :P

✖sLp mE pLz™✖ said...

amy: uitm mna??

sutera: ums mana? haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...