Wednesday, February 23

satu dua tiga, do re mi

Lega rasa lepas hantar assignment. Esok ada lagi 3 kuiz menanti. Aiyoyo, study pon tak seberapa ni. Macam mana nak jawab kuiz? Alah, macam kau tak biasa copy member sebelah an. Haha. Apa-apa pun aku kagum dengan diri sendiri sebab berjaya menyiapkan asingment graphic dengan titik peluh sendiri. Berpeluh ke? Rasa macam nak nangis pon ada.
orang lidi jadi alien
Hari ni takde banyak cite, just aku masuk kelas vocal untuk pertama kalinya. Wah, ala-ala bintang AF gitu. Dok ulang node aa,ee, ii, oo sampai lekit tekak ni. Mulut toksah dok cakap ah, lenguh. Rasa nak tanggal rahang. Nothing interesting. student jantan pon layu. Bosan je dalam kelas tadi. Tengok dalam AF macam best je an. Ceh, indah rupa dari kabar rupanya. 

The Revolution of Apokalis
Habis sepetang kat kelas vocal, rushing balik bilik. Solat. Resend e-mail submittion. Boleh pulak submit assignment lupa attach folder file. kamu lupa-lupa lagi. Bekejar ke komplek sukan. Motif? Mahu bersenamrobik. Haha. Tak pernah miss kot tetiap minggu, muka ni la pelanggan tetap ahli fitness UMP. Cukup 6x datang dapat baju free. Itu sebabnya. Sekarang baru 5x, satu kali lagi ada mari itu baju juga dapat. Ammah!

sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

1 ribu komen:

Anonymous said...

Howdy I am so excited I found your blog page, I really found you by accident, while I was looking on Aol for something
else, Nonetheless I am here now and would just like to say thank you for a tremendous
post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I
don't have time to read it all at the moment but I
have book-marked it and also included your RSS
feeds, so when I have time I will be back to read much more,
Please do keep up the awesome work.

Also visit my web site - m88

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...