Friday, February 18

The struggle continues

Bangun awal 2jam dari kebiasaan 12.00pm. Sms pagi yang diterima "Cuba tengok soalan(e). Dah tuka". Watde.. @#$%!

Arhh.. tension! Kena edit lagi assignment MID. Masuk kali ini dah 4x terbontot bantut hajat nak submit report. Ingat siap awal, boleh submit awal. Hampeh. Memang badi 'last minute submition' dah tak boleh buang. Ada saja kengkangan bila tiba time itu, smana aku tak terkangkang. Mean lepak lah, bukan berak. Ada-ada saja. Kejap tak cukup infolah, organisasi salahlah, arrangement tak betulah. Ini soalan diubah pulak, tak ke bengong aku dibuatnya. Tinggal 3jam 53minit lagi off date. My bad.
Ok, kalau aku terus membebel kat sini. Memang repeat subject aku nanti. Semoga berjaya. Wish diri sendiri

sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

0 ribu komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...