Saturday, February 19

Zomba dan Valentine's Day: Apa kaitannya?

Entri pasal V'day tak semestinya pada 14Feb je an?

Kebetulan aku dok ralit baca satu laman lucah gosip artis ni. Terbaca gosip artis celebrate V'day. Kadang-kadang Komen lagi menarik dibaca dari baca artikel.
klik untuk tumbesaran
sumber: OhBulan.com
Haha. Bongek tapi cool.Gelak sampai kembang kempis perut aku dibuatnya. Next year, aku nak cakap camtu bila nak jawab sebab-munasabab kenapa V'day itu haram. At least ada pembaharuan, bukan memutar-belitkan fakta dan sejarah. Lurus bebal bendul sangat orang yang percaya fakta cenggini.

Yelah, kalau gi masjid bukan khutbah or ceramah pasal sejarah or pendidikan islam sangat pon. Balik-balik politik, balik-balik politik. Bukan nak cakap aku rajin lepak masjid. Masjid belakang rumah, kita dengar jela an. Huhu. Masjid A geng-geng P*S, Masjid B geng-geng U**O. Penyokong yang salah masuk masjid mmg panas bontot ah. Orang sekarang an tak suka agama dipolitikan, betul ke? Hehe.
P/S: kipas-susah-mati Milla Jovovich dalam resident evil extinction. Resident evil afterlife tak kurang hebatnya. Dia sangat, sangat, sangat cool! pengsan

sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

0 ribu komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...