Tuesday, March 15

Contest Adik-Beradikku Yang Cute

Yeah, contest lagi. Mekaseh kepada Cik Pedachepallar coz tag i dengan jayanya. Best sangat kena tag. Haha. At least ada la modal nak post entri. Kalau menang ni hadiah kita share ea. Kalau la i nak share. Haha. Ok proceed to the contest.

Syarat² yang perlu dipatuhi:
>>> Mesti follow blog nie!!tapi kalo tak suka follow,tidak diwajibkan.Markah akan ditolak.Haha
Rasanya aku dah lama follow blog ni, dia je yang tak follow aku. Huhu.

>>>Buat satu entry dengan tajuk "Contest Adik-Beradikku Yang Cute"~Dalam entry tu mesti tampalkan sekali banner dan link terus ke entry contest ni.

>>>Letakkan sekali banner contest ni kat sidebar beserta link skali.Bleh x??^_^
Alaa dah penuh la. So jawapannya tak boleh. Huhu.

>>>Letakkan satu gambar ja yang sesuai dengan contest ni.Yang penting,pict toh mesti lah pict adik-beradik korang.
Amboi senyum lebar cik abang kita.
Masa dia tengah nazak lepas berkhatan. Haha.

>>>Napa pilih pict ni?Tulis huraian secara ringkas dan padat~
Model kacak dalam gambo tersebut adalah adik bongsu i. Haha. Saja je an amek gambo dia lepas sunat masa cuti sekolah hari tu. Dia ni anak lelaki tunggal dalam family kitorang plus bongsu pulak. Can u imagine how manja he is? Sebab tu sampai bertepek koyok segala kat dahi. Sunat je pon, kecoh satu kampung. Mummy aku la orang paling kalut sekali. "Jantan sorang tu je kak," katanya. Sorila Cik Fadhirul, tak gheti i nak ringkaskan huraian ni tapi cukup padat an? Haha.

>>>Tag kan sekurang-kurangnya 3orang member.Kalo ramai,lagi bagus.Ye x??hehe.Dan pastikan diorang taw.

>>>Dh siap,tinggalkan link kat comment.
Done.

tarikh tamat contest
10 April 2011
12.00 tengah malam
P/S: so lelaju la korang join contest ni ye.

sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

3 ribu komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...