Sunday, March 6

Damn, i miss that!

Aku suka beli borong barang² keperluan harian. Sekali naik sem, mahu berkilometer panjang berjelanya list barang² nak dishopping. Memang time tu kepala bapak aku botak la. Haha. Pompan, kalau boleh serba-serbi nak lengkap.

Al-kisahnya hari ni, detergen aka sabun basuh brand daia perisa bunga2 aku habis. Apa kaitan dengan intro tadi? Ignore je. Sedang aku gigit gunting plastik sabun branded tuh, aku terperasan ini.


Walawee, free pinggan or mangkuk jamban exklusip tuu. Aku tak redeem pon. Tak perasan kot. Rugi, rugi, rugi. Kalau tak, boleh aku bergaya makan nasik dalam pinggan exkutip cop daia. Tak pun dapat rendam megi dalam mangkuk kaca juga bercop daia. Hai, nampaknya guna tapeware plastik yang dah hilang penutupnya tu lagi la gamaknya ni. Sobbing.
sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

4 ribu komen:

Pelangi said...

hai..bleh thn la kembar..tapi hg punya page lg gempaq..!!:)

✖sLp mE pLz™✖ said...

gempak ke?
bese2 je..

Pelangi said...

ok berbanding dari aku_Kepujianku..:)-b'da'w..nice to meet u-

✖sLp mE pLz™✖ said...

apakah aku_Kepujianku?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...