Tuesday, August 16

Giveaway from Moscow by Miszlullaby

Cik Moshi tanpa segan silunye mengetag aku untuk GA Cik ML. So kalau korang nak join, jemputlah. Aku tag buat lepas syarat je. "Orang tak tag kita takkan kita nak usung muka tak malu join tetiba," kata kau dengan gedik poyo. Takda orang nak marah or pukul kau join benda ni if tak kena tag pun samdol.

SYARAT-SYARAT


1)Buat satu entry bertajuk "Giveaway from Moscow by Miszlullaby"
DONE


2)Copy dan letakkan banner di atas dalam entry korang tu. Tak payah letak dekat sidebar.
- DONE


3)Be my FOLLOWER.
- pergh kemain ribu-ribu lemon pengikut dia. i'm 2064th. DONE


4)Masukkan link http://www.Miszlullaby.com dalam senarai bloglist korang.
- err.. oke-oke. DONE


5)Tag 5 orang rakan blogger and LET THEM KNOW. *tengah bersemangat nak menang ni
http://syaiza189.blogspot.com/
http://nurazierani.blogspot.com/
http://mama-syafi.blogspot.com/
http://lifelikethese.blogspot.com/
http://sitiraudahahmad.blogspot.com/

6)Kemudian, tinggalkan link entry korang tu di ruangan komen di bawah.
- oke, i'm coming. *dengan bangga konon kompom menang


p/s: aku tak pernah menang GA/contest pape. *ayat nak bagi orang kesian
sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

6 ribu komen:

moshi_boo said...

wahhhh good luck yer!

ifwat said...

fuyoo, moscow tu.. goodluck eh :)

qudwa said...

waaarrkkhh...kene tag la plak...haha

x penah lagi join GA...tapi kak teja nyer pasal an, jap gi saye wat..

*bru je dpt kad raye join segmen...hik2..

sLpmEpLz™ said...

@moshi_boo
mekaseh moshi ;p


@ifwat
itulah pasal.. te ni jgnkan moscow, melaka pun xjejak lg ni haa... huhu

@qudwa
xpenah join ni la akak nak ajak join ni.. hehe

En. Am said...

sobs2...xpenah di tag..waaaa...

sLpmEpLz™ said...

@En. Am alolo oke2, next time kite tag cik am lak ea.. hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...