Monday, August 15

MPPB The Series [Ep. 14]

Che Wan Selamoh: Terasa sgt2 menyedihkn walaupun ni first time kta jdi fesi. Dulu2 time orentasi dah berazam nak jadi fesi sebab tgk akak2 n abg2 ni jdi fesi macam best je. Tapi mmg best pun. Bukan best dengan student tapi best dengan FAMILY fesi..hehehehe

TJJ: Kitorang senior2 ni sayang korang. *kononnya Bila nama korang tersenarai je dalam list fasilitator KMNS kitorg dah anggap korang macam adik beradik. Susah sama2 susah, senang sama2 senang.. sebab tu masa last post mortem, empangan pecah jua. Tiada siapa dapat menahan airnya...

Mariah Jonet: Best kak jadi fasi. Thanxss akak2 n abang2 sume. Yah mmg sayang korang sume.. you are my family now and forever..

TJJ: Macam Semah cakap, fesi best sbb family fesi. Even kena henyak, hentam, gaduh2 apa semua tu still boleh get along. Dengan beratus2 org tu, macam2 perangai tp boleh stick together.. Akak pun bersyukur sgtla, xpernah ada rasa menyesal jadi sepanjang jadi fesi ni even apa pun masalahnya... Susah nak gambarkan ikatan tu..

Mariah Jonet: jujur~~ Yah tak pernah fikir pasal benda lain. yg Yah tau Yah join fasi sebab nak kenal orang lagi2 senior Yah sendiri..sgt best kenal korang..

Che Wan Selamoh: Saya xtau nak komen apa sebab saya terlampau terharu bace esei2 diatas..hehe..sumpah saya tah pernah rase best duk matrik sehinggalah jadi fesi tu..hehehe..Saya suke buat2 kje mcm fesi ni..urus kan budak..panggil dorg kumpul rmai2 tapi serius kita suke buat keje2 macam fesi ni.. *igt nursery ke uruskan budak?

TJJ: Akak just tawu, bila nama tersenarai dalam list fesi mean kita balik negeri sembilan nak jumpa keluarga.. macam balik kampung nak raya rasa excited tu.. mmg luar biasa la, kdg2 lagi excited dari balik rumah sendiri.. hahaha

suka sangat Gugu dapat main cikucak belakang Azman aku 
Mariah Jonet: once fasi, forever fasi...like3

TJJ: tagline family fesi tu hee.. sebab ramai sgt kan, lagipun ada yang pernah merasa jadi fesi skali je seumor idop. tak semua fesi mampu bertahan lama. akak bsyukur sangat2 still dipilih jadi fesi utk kali ke-5 ni. Masa nama fesi keluar, yang tak dapat dalam senarai tu berdoa siang malam supaya ada antara yg dipilih tu tak dapat join fesi tawu.. Sebab tu tiap2 hari ada je fesi2 senior sampai konon nak melawat, padahal diorg rindu dgn suasana family fesi.. *kantoi sudah akak dulu tak dapat jadi fesi batch korg tu akak sedih gila2 sebab bkn senang kita nak dapat jadi fesi ni tapi apakan daya..

Mariah Jonet: alaarrrr kuatnye ikatan nie...insyaAllah..semoga ikatan ni kekal..aminnn...


Tamat dah ke series ni? Cepatlah pulak habisnya. Tapi ending macam tak best je. So penaip rasa the series should to be continue... HAHAHA

sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

2 ribu komen:

GUGU ZERRANI said...

perghh sampai kat sini mengedog aku ngn man..ahahhaha

sLpmEpLz™ said...

@GUGU ZERRANI perghh cmtu skali tuduhan ko kt aku ea gu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...