Tuesday, November 8

guwa hapdet belog bila-bila guwa suka

Abaikan tajuk entri. Wah, November datang lagi and wish a very happy belated birthday to me .. Hepi ke? So-so. Kurang kaww sambutan besday guwa tahun ni. Sebab? Haa ni la nak cerita sbg modal entri kali ini. Yelah, dah berdekad rasanya belog ni terbengkalai. Kalau rumah, dah jadi rumah usang berpuaka pun.

Mana kau pegi Teja? Kenapa lama tak hapdet belog? Tak bayar bil karen ke? Berukben kena potong? bla bla bla .. dan sejuta satu soalan yang mungkin menerjah diminda para readers belog ni. *Kau ada readers ke? OMG Ya Rabbi, buktinya? Ada, dengan jawapan sekali...

picit atas gambo untuk yang rabun
Ni sample je. Ada namploh juta lagi request yg guwa tak sempat haplod kat sini. Diikutkan guwa boleh je kalau nak celen belog-belog retis macam Cik Penyu Cik Sarah, Cik Bella dan Cik Encik Zme. *Komisyen 90% sebab letak nama korang kat sini. Serius! Saja malas nak show off. Haa guwa tengah bajet gila babi ni ..

Oke, berbalek pada besday tadi. Rasanya seantero dunia dah taw tarikhnya. Yang baru taw tu sila buat reminder dalam hempon anda sekarang. Yang tak taw tu, sila blah dari belog dan hidup guwa. Sebab apa guwa cakap tahun ni punya tak best? Urmm ..

E'eh cerita Atasinchi guwa kejap lagi nak start, next entri guwa sambung ea. Promise! Lagipun guwa tak sihat ni. Mabuk daging. #janganmarahnantikenajual Oh tak lupa juga, Salam Aidiladha buat semua. c:

p/s: Maaf atas penggunaan 'guwa' dalam rangkap diatas. Pengaruh filem Samsul Yusuf la ni, astagfirullazim.
sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

0 ribu komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...