Friday, December 16

Big Gay Wedding Project: Jonathan and Ariff

AMARAN KERAS: Entri ... dalam botol ini tidak sesuai untuk bacaan budak sekolah termasuk yang belum habis STPM dan ibu mengandung, takut terkenan baby dalam kandungan.

Satu kenyataan dan gambar yang dihantar ke Twitter oleh Aysha Ridzuan telah mencetuskan kontroversi kerana mendedahkan seorang pelajar Malaysia tajaan PETRONAS yang telah berkahwin.

Upacara sarung cincin kononnya. -.-
Berkahwin bukan masalah, tetapi Ariff Alfian Rosli telah pun berkahwin dengan seorang lelaki yang dikhabarkan bernama Jonathan di Dublin, Ireland. Ariff Alfian Rosli yang sedang belajar di University College Dublin sebelum ini telah dikhabarkan hilang oleh ahli keluarga. Hilang dalam dunia gay.

.
.
.
Siapkan baldi untuk meneruskan pembacaan anda!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
"You May Now Kiss the Bride" ew jijik dowh!

Sumber: Rotikaya

Nak kata bengap, student tajaan Petronas sampai obesi. Nak kata takda agama, tak tawu adat, aku yakin family dia semua origin Melayu Islam. Tiada rasa belas kasihankah kau kepada keluargamu, Ariff? 

Masya-Allah, beristigfar panjang saja yang mampu. Manusia akhir zaman. Budaya Melayu dihina di negara orang, agama Islam? Tak usah cakaplah. Lu fikirlah sendiri.

sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

20 ribu komen:

Shafiq Hashim said...

Akhir Zaman..Geli Tengok

sLpmEpLz™ said...

@Shafiq Hashim itu y tgok, y tukg upload ni .. rasa mcm nk buasir huhu

syieda ;) said...

erghhh! geli! 0__o

Gnesop said...

Uwekk penuh sebaldi

ijai said...

perlu ke dia pakai pakaian melayu?agak dem di situ...

mR.aSLaN said...

time ni nak tunjuk lak dia melayu ..
orang melayu takde kawin sama jantina ..
apetah lagi orang islam .
bangang betui ..

churp2 cbox :-) jgnla marah tuan tanah ..hehhe...

sLpmEpLz™ said...

@syieda ;) eden lagilah ..

@Gnesop nak baldi lagi?

sLpmEpLz™ said...

@ijai sgt demm kot.. -.-

@mR.aSLaN churp2 box??? erk nk mrh nape?

Teacher Basariah said...

cikgu ikut lempang 1juta kali si ariff tu..mesti sedih mak dia..hancur hati..huhu

sLpmEpLz™ said...

@Teacher Basariah yup. kesian si ibu ..

sheesh kebab said...

Apa pompuan melayu kini tidak menarik lagi ke? Tidak menawan?

Sampai nak main bontot dengan lelaki mat salleh.

aii ni mesti penyokong AI ni.

Padanla ramai penyokong AI.

Tu lah korang pompuan melayu hodoh bertudung. Tak pakai mekap, comot.

tak jaga penampilan.. sheesh

sheesh kebab said...

Apa pompuan melayu kini tidak menarik lagi ke? Tidak menawan?

Sampai nak main bontot dengan lelaki mat salleh.

aii ni mesti penyokong AI ni.

Padanla ramai penyokong AI.

Tu lah korang pompuan melayu hodoh bertudung. Tak pakai mekap, comot.

tak jaga penampilan.. sheesh

sLpmEpLz™ said...

@sheesh kebab AI? gapo dio uh?

pompan mlayu hodoh btudung? yeke??? ramai aku tgok lawa je .. mata kasi makan hanjeng la klu xreti menilai.

Anonymous said...

macam kampang punyer budok baik sule jee kalau balik malaysia sule sampei mati

Anonymous said...

Takkan Gay hilan di dunia :)

Anonymous said...

Just wondering. There are Malays who drink and cheat on their wives. I live in south Thailand and I see them coming to Hat Yai for fun. Is this ok with Islam? Do you question their "Malayness" too? The owner of this blog has on his FB profile an image of a sexy woman shape. It doesn't look like she's clad in a modest Muslim attire. Is that what Islam teaches you? Does it mean he should be denounced as a non-Malay? Will you forbid him to wear baju melayu next time around? Sad people. I think you are just jealous that people can find happiness where you can't. Cheers

Anonymous said...

Cinta itu buta. Hope he will have a happy life. !

ct said...

@AnonymousNot an everlasting happiness....welcome hell!!

farahjuu said...

What? Are you guys just jealous over the fact that Ariff has found his true love unlike you bunch of jealous hypocritical fools whom will never find someone who love you as much as Jonathan love Ariff? Get real mate. Heterosexuals aren't the only people that exist on Earth who are sane and entitled to the basic needs and rights.

Hafizah Haruno said...

meh kita taja honeymoon diorg. 3 hari 2 malam di Pompeii, Itali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...