Friday, December 30

Segmen: Blogwalking & Follow by Tintan

Segmen ini dibawa khas oleh Dak Tintan.
Pekdah apa kau join?
Bukan dah lama kau stalker follow beliau ke?
Urm.. sesaja mungkin.
Nak bagi Dak Tintan rasa howtsetuff
Aku nengok macam takde orang join je segmen dia.
So aku pulak orangnya baik hati.
Aku taknak dia sedih segmen tak laku.
Bagi support la orang dah bikin segmen pepenat an.
Ini kalau Dak Tintan baca mesti terharu berhingus-hingus baca.
*Dak Tintan senyum sinis*
HAHAHAHAHA
Guwa selalu support lu beb.
*bodek*


 Expired Date:31/12/2011 at 8.00 PM
Korang nak join segmen ini jugak?
Syarat-syaratnya:
1. Buat entry bertajuk Segmen: Blogwalking and Follow by Tintan 
DONE! 
2. Copy banner tak comel (setuju!) tu dan backlink kan ke entry ni
DONE! 
3. Follow  blog Tintan. *tak wajib katanya
Dah lama pun sampai rasa nak unfollow. Kiddin' 
4. Tag beberapa kawan,tak kesahlah berapa banyak pun 
NONE! Taknak tag pun takpe katanya. 
5. Hantar URL entry dekat entry ni.
On the way. *5 minutes later ..
DONE!

Untuk gosip yang lebih hangat, klik [LINK.1] [LINK.2] [LINK.3]


P/S: Satu malam, dua segmen. Gomo boh, peace (^.^)V


sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

15 ribu komen:

fiq. said...

dah lama xjoin segmen . T.T
hewhew

Cik Yatt said...

tak mint join segmen..hikhik

Shaidatul Aireen said...

kita join segmen yang sama laa pulokk . :P

✿Dear Yayah✿ said...

HAHAHA. kalau sy jadi dak intan tu sy tenyeh pale awk. HAHA

puteri nur afiqah said...

dari segmen yg sama.. sudah follow..
sudi2 la ke blog saya..
http://princessdiaryme.blogspot.com/2011/12/segmen-blogwalking-and-follow-by-tintan.html

puteri hanisah said...

dtg dari segmen yg same!!
done follow u
http://nysahanysa97.blogspot.com/2011/12/segmen-blogwalking-and-follow-by-tintan.html

TiraPengemis said...

xpnah join segmen...hehehe

hidayah said...

http://rainingofmylife.blogspot.com/2011/12/segmen-blogwalking-and-follow-by-tintan.html

dr segmen yg same .. follow blog saye gak .. :D

missrieya said...

follow and walking here ;)
http://missrieyaieanurhidayah.blogspot.com/2011/12/segmenblogwalking-and-follow-by-tintan.html

sLpmEpLz™ said...

@fiq. sameww laarhhh tengann titewwww huhu

sLpmEpLz™ said...

@Cik Yatt segmen join bila xde modal wat entri. cubalah :)

sLpmEpLz™ said...

@✿Dear Yayah✿ HAHAHA garang ngat aih cik yah ekekeke

sLpmEpLz™ said...

@✿Dear Yayah✿ HAHAHA garang ngat aih cik yah ekekeke

sLpmEpLz™ said...

@missrieya @hidayah @puteri hanisah @puteri nur afiqah @Shaidatul Aireen sama ke? wah XD selamat ber-segmen semua :)

sLpmEpLz™ said...

@TiraPengemis try la join. kot dapat jodoh. erk XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...