Friday, December 30

Segment Strawberry Maneh


Segment Strawberry Maneh  ini ditaja sepenuhnya oleh
NOR SHARUL ATIKAH BT NOR AZLAN 
hamboi kemain fullname letak
kopipes daripada belog beliau jugak
Katanya:


"segment ne sha buat sebab nak tolong 
bloggers yang follower x ramai,
sambil2 tu boleh kenal2 dan tambah kawan2"


Makanya terjadilah segmen ini
segment ini dak Sha buat 5 hari sahaja.
LIMA HARI
esok hari terakhir untuk join
Kata dak Sha lagi:


"harap2 ramai la bagi sokongan dekat sha :)"


Aku sebagai belogger yang tidak seberapa followernya
moleklah rasanya join segmen ini
suka-suka
hilang sedikit tension study week
saya bukan blogger yang kejar kepopularitian
follower itu satu bonus
I love to be friend to anyone


Tanda sokongan aku kepada blogger seperti dak Sha
Jom cekidaut syarat penyertaan
Segment Strawberry Maneh



1) buat entry tajuk : segment strawberry maneh 
 DONE!
2) letak banner ne then linkkan ke blog sha
 DONE!
3) share sikit apa azam korang untuk tahun 2012
4) tag sorang pun xpe dah, lagi banyak lagi bagus.
5) nak follow blog sha @ tak ikut suke korang, sha xpaksa. 
Dah lama follow.. (2 hari lepas) *chuckle* 
5) dah siap letak link kat comment okey :)
 On the way. Ehee ..


Untuk gosip yang lebih hangat, klik [LINK.1] [LINK.2] [LINK.3]

P/S: Tag itu meaningless. Whoever nak join segmen ini, joinlah tanda sokongan anda kepada Sha. Peace.. (^.^)V
sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

4 ribu komen:

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

haha, thanks yeen dah bg support dengan join segment sha :) *terharu tulis nama penuh, walaupun cpoypaste je hihi

sha suke dengan wishlist ke3. harap2 dapat secepat mungkin :) hehe

sLpmEpLz™ said...

@Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan wishlist ke-3 tu doa sungguh2 haha

tengs sha :D

9n0L4 said...

slmt menempuh exam eh. best of luck. follow. 576. hee. :)

http://farizafairuz.blogspot.com/2011/12/segment-strawberry-maneh.html

miss chillax said...

same segment

http://misschillax.blogspot.com/2011/12/segmen-strawberry-maneh.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...