Sunday, August 5

Gegara DLCW kalah, kami makan eskim Mekdi!


Hey I’m back. Very cliché introduction rite. Aha *kenyit mata konon menggoda*

Ignore post title. Dah sebulan dah cuti baru nak update. Busy lah kan kononnya. First half of the month, berebut tv dengan mak – for the sake of the satisfaction of watching my Oggy and its lipas-lipas nakal tu on bigger screen. Err and other cartoons too. Ehee .. And then the second half of the month, hooked with kuali dan sudip di dapur as I’m trying to finish all mama's recepies kononnya that I haven’t interested before. Hahaha. Naiss huh? Kemain feminin lagi aktiviti watu cuti aku.

For the whole time oso, I didn’t even step out of the house for a month hahaha. Sila bayangkan kulat dan cendawan dah tumbuh atas kepala. True story - Except for the kulat and cendawan.

Paham? Broken sangat ingelishnya. Ohmai ...

Makanya hari ini, pecahlah dara tradisi pertapaan aku di rumah. Iftar bersama geng Calon Isteri Solehah (CIS) di semejid dengan ditemani nyamuk-nyamuk liar. Pun boleh. Best. Tak ramai pun bingit. Kalau cukup korum, entah apa jadi. Tengs sayang-sayangku. U'guys make my day. c:

You lost the medal, You win Malaysians' heart.
P/S: Aku dah repair icon tepi tu. Just icon formspring aku tibai pakai icon gmail. HAHA. Ada aku kesah?

sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...