Friday, August 22

1st Giveaway by Melangkau Garisan with Love

Katanya,


"lama dah MG nak buat GA ni tapi tak tahu lah bila masa yg sesuai nye
MG dapat sediakan 4 je hadiah untuk pemenang
4 pemenang akan di random je
tapi kalau MG tengok ada referal paling banyak dari blog dia then MG akan keluarkan hadiah untuk top referral ea
dan kalau sambutan baik MG akan tambah lagi hadiah

tapi setakat ni 4 je hadiah yg MG rasa sesuai nak bagi kat kawankawan blogger MG ni :)
sebagai tanda ukhwah kita sebagai malaysia blogger

so, apa yg korang kena buat just

1. copy gambar kat atas ni then backlink kat blog MG (macam biasa)
2. Be MG beloved follower
3. like my fanpage --> ekinrazalli da tailor
4. follow Instagram ---> ekinrazallidatailor
5. tinggalkan link kat komen

haaa, macam tulah lebih kurang nak join 1st Giveaway MG ni :)"
Tempoh: sampai 13 september 2014  

HADIAH? Hadiah dia sumpah best. Klik: 1st GA by MG with Love

Katanya lagi,

"so, jom support MG :)
korang kalau takde fb or instgram pun boleh join
just inform MG kat komen korang takde fb ke ig ke ...
join je if korang ada blog ea ^__^"

Suka ke idookkkkk? Bukti penyertaan Teja untuk 1st GA by MG adalah memenuhi syarat-syarat yang telah termaktub dalam garis panduan 1st GA by MG ini:

1. copy gambar kat atas ni then backlink kat blog MG (try klik gambar atas)
2. Be MG beloved follower (#669)

3. like my fanpage --> ekinrazalli da tailor (tinggal picit Post jettew)


4. follow Instagram ---> ekinrazallidatailor (dah kenapa private?)

5. tinggalkan link kat komen (DONE!)



sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

3 ribu komen:

Syaz Harzays Minme said...

hai.. selamat bersegmen... singgah dr segmen yg sama.. http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html

budak said...

Good luck and all the best.
Blogwalking dari segmen yang sama :)
1st Giveaway by Melangkau Garisan With Love

Yun Sing said...

Singgah sini dari GA yang sama :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...