Saturday, August 30

Give-Away Contest by Izzlegacy Boutique - Part 2

Thanks to Cik Madiah tag kita. 
GA ini anjuran Izzlegacy. Katanya,

"Salam semua. Ya, Give Away Contest by Izzlegacy Boutique kini kembali bersempena Merdeka Sales dan Hari Malaysia Sales. Merdeka Sales sedang berlangsung dari 23 Ogos hingga 31 Ogos 2014 dan Hari Malaysia Sales akan berlangsung bermula 12 September hingga 16 September 2014. Pelbagai diskaun menarik sehingga 60% dengan lebih 500 produk dijual di Izzlegacy Boutique. Ada jugak jualan penghabisan stok dan setiap pembelian melebihi RM50 akan mendapat free gift dari Izzlegacy Boutique."


Jika berkesempatan shopping di Izzlegacy Boutique, kita nak beli.. Hmm (belek-belek izzlegacy.com) semua osem-osem kot, tapi aku terpikat dengan yang satu ini..

Chiffon Flaire Skirt

Effect ke-gegerrrrl-an memang takkan mampu ditidakkan, begitu gadis-gadis sangat. Untuk abang-abang yang tak tahu pujuk awek, belikan je sekewt gini confirm awek lebur bang. Banyak pilihan warna, ada Fuchsia Pink, Grey, Lavender, Salmon dan Yellow. Yang kaler Lavender tu rasa macam nak kunyah-kunyah je. Harga memang mampu milik punya, bukan mampu tengok macam sekewt-sekewt tempat lain. Tailor made pulak tu. Gewghammm tengok! (confirm nanti aku rembat satu)

Pegilah jengah-jengah izzlegacy.com, kekadang dia feature jubah, kebaya, telekung dan macam-macam produk lain tau!

Paling best, cookies! All-time-favourite, bangkit cheese pun ada. Tak payah tunggu raya. Yumyum! *kecur liur*

Tag sekurang-kurangnya 7 rakan. Okay, so here we go:
  1. Syaz (hobi dia join GA haha) - http://syazdanny2329.blogspot.com/
  2. Nurina - http://www.nurinaizzati.com/
  3. Hazman  - http://cerita2-islam.blogspot.com/
  4. Shameel - http://www.bicaradariaku.com/
  5. Kely - http://theghostofkely.blogspot.com/
  6. Ana - http://anajingga.blogspot.com/
  7. Cik Mimie - http://norshamimi.blogspot.com/
  8. Awak!
Hadiah-hadiah dia sumpah osem namati. Rugi tak join!



sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

5 ribu komen:

anajingga said...

best of luck my dear.. :)

Teja Evalea said...

@anajingga thanks ana ^^V

Cik Mimie said...

Thank tag Cik Mimie..sekrg ni tngah bz..Insyaallah, akan cuba join..Gudluck Teja: )

fadhil eda said...

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/give-away-contest-by-izzlegacy-boutique.html

fadhil eda said...

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/give-away-contest-by-izzlegacy-boutique.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...