Tuesday, August 26

Harry Potter Postcards Giveaway from JINDRISSKA!

Katanya,

"Sebagai tanda aku appreciate U olls yang budiman, yang selalu meluangkan masa membaca dan meng-komen kat blog JINDRISSKA ni, aku nak buat satu giveaway bertemakan Harry Potter! Clap. Clap. Clap. Bestlah korang, nnt dekat poskad tuh ade setem jerman! Yeay!"


Syarat-syarat pernyertaan engkorang picit jelah atas gambar di atas. Simple dan best.

GIVEAWAY BERAKHIR 27 OGOS 2014
Maksudnya ESOK!

Kepada peminat kipas susah mati Harry Potter, mesti rasa macam nak lompat bintang pastu guling-guling seronok kan? Aku yang tak minat pun seronok. Ini bukan sebarangan postcard, postcard dari Jerman kot. Kau hadoo?

Oh-oh, sebelum terlupa. Sepatah dua kata bodek tentang blog JINDRISSKA.. Hmm sebenarnya first time jumpa blog tu pun sebab Harry Potter Postcards Giveaway ni. My first impression was like.. WOW, macam travelog! Kak Jin.. Err boleh ea panggil Kak Jin? Hahaha (jangan pukul, tak sempat bodek lagi) Dia seorang yang comel, macam blog dia jugak. Dia smart, pun macam blog dia jugak. And I think she's a good friend and wife. Semorang (bloggers) suka dia, so mestilah Kak Jin best orangnya.

To Kak Jin, friends? *hulur tangan sambil sengih-sengih*


P/S: Pawer tak aku bodek? KAH!



sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

6 ribu komen:

Cik Mimie said...

Gud Luck Dak Teja :)

Eira Aikawa said...
This comment has been removed by the author.
Eira Aikawa said...

Good luck..
Eira singgah sini..
http://eiraaikawa.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

Dak Teja said...

@Cik Mimie hahaha byk dah wish drpd cik mimie. terharu T___T

Dak Teja said...

@Eira Aikawa tengs awaaa :)

fadhil eda said...

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.de/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...