Friday, August 29

Mini Merdeka Giveaway

(Entri ini menggunakan kata ganti diri 'kita' untuk menggantikan 'aku')

Mini Merdeka Giveaway ini adalah anjuran Ajan cantik dan Apis kacak. Nama diorang kita main petik hasil stalk blog diorang. Tak pasti pula hubungan keduanya. Hmm (kontroversi) haha. Oh-oh before that, thanks to Cik Mimie  sebab dia yang tag kita. Muah ciked!



Tak payah buang masa, giveaway ini seriously simple nokharom. Join cecepat sebab due date dia tak tahu bila. Mungkin esok, mungkin lusa, mungkin kejap lagi. Untuk join, just picit pada gambar.

And suprise! I'm tangging,
  1. Izza Hassan - http://atudisma83.blogspot.com/
  2. Miss Yana - http://bilaakutravel.blogspot.com/
  3. Autumnzira - http://sharecareloveseason.blogspot.com/

GOOD NEWS!

Kita menang Giveaway Harry Potter by JINDRISSKA. Yeay!


Tak percaya aku menang? Tengok Pemenang Giveaway Harry Potter by JINDRISSKA. *flip bawal*



sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

10 ribu komen:

Nur Hafzhan said...

Lol kontroversi ke? Eish eish.

Ni nanti tag 3 orang and pastikan dyorang tau eh!

Btw, thanks join and good luck!

Syaz Harzays Minme said...

hai .. gud luck.. selamat bersegmenn..
syaz singgah dr GA yg sama :)

http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html


btw.. tahniah dak teja menang GA harry potter tu :D

Teja Evalea said...

@Nur Hafzhan oh ada syarat2 tag ea? haha tak perasan. haa kejap

Teja Evalea said...

@Syaz Harzays Minme HAHAHA mmg balik2 jmp syaz klu join GA hahaha

Syaz Harzays Minme said...

@Teja Evalea
hahaha.. kan..?? dak teja letak la shoutbox .. senang nk jejakk :D

Miss Yana said...

hi teja..thx tag yana..gud luck yer! i will be join too.. :)

Teja Evalea said...

@Syaz Harzays Minme dulu kita ada, pastu corrupt huhu. itu yg buang tu, nnt kita pasang balik k..

@Miss Yana thanks yana ^^V

Lina Kwon said...

saya datang dari segmen yg sama! good luck untuk awak~

xx http://nothingmuchbutyeah.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

Yun Sing said...

Singgah sini dari GA yang sama :)

fadhil eda said...

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...