Friday, August 22

Segmen Blogwalking MERDEKA Bersama Ayuinsyirah

Katanya,

Assalam kengkawan semua..arini ayu nak buat satu segmen yang cukup2 simple SEMPENA bulan merdeka ini.. ayu harap ramai la kengkawan yg sudi join segmen ayu ni... hehehe... jooom ramai2 kita join... baca dibawah..


Syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe..kalau yang dah follow ..terima kasih banyak2...hehe
2. tajuknyer segmen : blogwalking MERDEKA bersama ayuinsyirah
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

Segmen ni ayu kasi masa lama sikit hingga hari merdeka.. AHAD 31/8/2014 jam 10.00 malam ..


*Aku tengah gila join segmen/GA apa bagai sekarang. Kasi up balik mood-mood blogging dedulu. Apa lagi, jom kita berblog-walking! Jyeahhh


sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

20 ribu komen:

Cik Mimie said...

Selamat bersegmen teja :)

Cik Fafa said...

Salam perkenalan. Kalau sudi jemput singgah blog saya. Tq =)

http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

MissNadia said...

kunjung balas.. N dah follow sini..

selamat bersegmen :D

calrase patrick said...

happy segmen
http://calrasepatrick.blogspot.com/2014/08/blogwalking-merdeka-bersama-ayuinsyirah.html

Dak Teja said...

Thanks all ^-^ gheeee

remaja comot said...

saya datang dari segmen yg sama.. maaf lambat balas kunjungan anda ni.. maklumlah sibuk dengan assgment lagi.. done follow di sini

acik watie said...

Salam perkenalan..Acik dah follow back ye Teja.

TQ

Fhatin Amelia said...

singgah dari segmen yang sama :)

AyuInsYiraH said...

terima kasih ...sudi join segmen ayu... joom kita sama2 blogwalking.. klik link dibawah ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html

Nor Ariffin Hamzah said...

Datang membalas kunjungan

http://realiticikpin.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

ros_reeza said...

Salam kenal dari Ros. done follow, #651.
Ros singgah sini dari segmen yang sama :)
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

nayfatimah rasyid said...

done follow #652
dari segmen yg sama ;)

Pha Is said...

singgah sini dari segmen yg sama..

jemput singgah : segmen blogwalking MERDEKA bersama ayuinsyirah

Syaz Harzays Minme said...

Assalamualaikum.. selamat bersegmen.. :)

singgah dr segmen yg sama :)

http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

budak said...

Salam merdeka,
Singgah dari segmen yang sama :)

http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/blogwalking-merdeka-bersama-ayuinsyirah.html

siti zawiah said...

jalan2 sini dari segmen yg sama.. :)

http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

Azri al fateh said...

Salam merdeka.. datang membalas kunjungan dari segmen yang sama, sehari sebelum tutup segmen.

done follow, have a great day ;)

http://mujahidsiswa.blogspot.com/2014/08/segman-blogwalking-merdeka-bersama.html

Hafiz Hafizol said...

Singgah BW di sini.. Jemput la singgah ke blog saya pula.. Tuan blog handsome orangnya hahaha...

CT Humairah said...

Selamat Bersegmen
CT mai jenguk sini.. ehem ehem ^^
memang dah follow sini
maaf lambat mai.. baru ada kesempatan masa..
jemput singgah blog CT pulak yaaa..
--> Segmen Blogwalking Merdeka By Ayu Insyirah

Yun Sing said...

Singgah sini dari segmen yang sama :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...