Tuesday, August 26

Segmen Pencarian Bloglist by Syaz Harzays Minme

Katanya,

"Assalamualaikum uolls...

Selamat petang... so.. buat pertama kalinya syaz nak buat Segmen Pencarian Bloglist by Syaz Harzays Minme.. syaz dah lama nak buat segman nih.. tapi asyik tangguhh jerr.. macam2 syaz fkr.. boleh ke syaz buat..? ade ke yang nak join segmen syaz buat? kalau asyik fikir camtu sampai bila2 pon niat syaz nk buat segmen tak jadik .. kan2.. syaz teruskan jerr.. di harap mendapat sambutan laa erkk :D

So... tanpa membuang masa.. syaz lancarkan SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST nih...
Tujuan utama syaz buat segmen nih adalah untuk menambah rakan dalam bloglist syaz supaya senang syaz nk BW korangg... disamping menambah kenalan..  semua boleh turut serta menjayakan segmen syaz nih oke.. tak kira blogger lelaki atau wanita, baru atau lama.. join jer... oke :D"


Cara join simple nokharom, taip pakai kaki sambil tidur pun boleh. Just klik pada banner di atas. Cepat-cepat klik, jangan sampai naik syok layan kelip-kelip banner. *smile*



sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

5 ribu komen:

Cik Mimie said...

singgah dari segmen yang sama :)

norshamimi.blogspot.com/2014/08/segmen-pencarian-bloglist-by-syaz.html

Syaz Harzays Minme said...

hai dak teja.. thanks sd join segmen syaz..
dak teja leh cek nama dekat sini ya :)

http://syazdanny2329.blogspot.com/p/senarai-peserta-segmen-pencarian.html

budak said...

Blogwalking dari segmen yang sama :)

http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/segmen-pencarian-bloglist-by-syaz.html

miya amira said...

singgah dari segmen yang sama...

http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2014/08/segmen-pencarian-bloglist-by-syaz.html

best singgah sini..enjoy

AyuInsYiraH said...

ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segmen-pencarian-bloglist-by-syaz.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...