Wednesday, August 20

Segmen Tingkatkan Trafik Blog Anda!

Katanya,

Assalammualaikum!
(Waalaikumsalam wbt)

Hah..tengok tajuk pon mesti anda semua dah tahu apa tujuan Segmen ini dibuatkan.
Apa lagi kalau bukan untuk meningkatkan trafik blog kita semua.
Mudah-mudahannya begitulah. Amin.

Kawan-kawan yang baik hati, 
jom join Segmen Tingkatkan Trafik Blog yang dianjurkan 
oleh blog saya yang tak seberapa ni. 
Hehe ^_^


Syarat Penyertaan yang mudah dan simple sahaja :

1) Copy gambar di atas dan letakkan dalam entry blog anda.
2) Buat satu entry bertajuk "Segmen Tingkatkan Trafik Blog by Irsyahealthyhouse"
3) Wajiblah follow blog saya ni *meramaikan lagi kawan blogger
4) Gambar yang anda copy tadi wajib backlink ke blog ini.entry segmen ini.
5) Tinggalkan link entry anda dalam kotak komen dibawah.
6) Peserta segmen haruslah blogwalking ke blog peserta lain.

dan sebagai ganjarannya,TOP REFERRAL akan saya masukkan dalam bloglist.
Maka, marilah beramai-ramai promote segmen ini yer ^_^
Dan secara tak langsung trafik blog dan follower anda pon meningkat.
inshaallah...

SEGMEN SEHINGGA 26 OGOS 2014

sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

26 ribu komen:

Sha Salleh said...

Salam ukhwah.. terima kasih join segmen ni. Sha dah update, jom tengok Senarai Peserta

Dak Teja said...

@Sha Salleh TQ sha :)

Akif Imtiyaz said...

Salam Teja ...Kak Lya singgah sini balas kunjunganTeja ..Selamat bersegmen ya ..Tq sudi singgah blog akak ...Ada masa akak singgah sini lagi ..Nice blog .Happy blogging

Farida Badaruddin said...

singgah dari segmen yg sama.. salam perkenalan..
jom singgah blog sy & follow

http://faridaredbellas.blogspot.com/2014/08/segmen-tingkatkan-trafik-blog-by.html

BlogTomey143 said...

Singgah dari segmen yg sama...
Done follow awk...
Follow me back ok
http://blogtomey143.blogspot.com/

Dak Teja said...

@Akif Imtiyaz Hi Kak Lya, tengs to u too :)

Dak Teja said...

@Farida Badaruddin tengs sgh belog kite ^^


@BlogTomey143 i will.. tengs sgh belog kite ^^

Cik Mimie said...

Singgah balas dari segmen yang sama :)

Dak Teja said...

@Cik Mimie tengs sudi singgah :)

budak said...

Budak datang blogwalking dari segmen yang sama :)

http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/segmen-tingkatkan-trafik-blog-by.html

Asyiqin Marshgold said...

daripada segmen yang sama sambil follow

http://themarshgold.blogspot.com/2014/08/segmen-tingkatkan-trafik-blog-by.html

kenny977world said...

Done follow #619..selamat bersegmen

najiah shaharain said...

MMBLS KUNJUGN..SINI...:)

ubai ismail said...

dari segmen yg sama ^^

kataubaid.blogspot.com

acik idah said...

Salam perkenalan... acikidah singgah dari segmen yang sama... Have a nice day... :D
http://acikidah.blogspot.com/2014/08/segmen-tingkatkan-trafik-blog-by.html

Cik Fafa said...

Dari segmen yang sama. Jemput singgah. =)

http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/08/segmen-tingkatkan-trafik-blog-by_22.html

Syahidah Fadilah said...

Salam perkenalan.. Jemput singgah :)
http://www.syahidahfadilah.com/2014/08/segmen-tingkatkan-trafik-blog-by.html

Aiisyah Roseskalerful said...

blogwalking sini :-)

Fuza Musa said...

fuza pun dari segment yang sama

http://fuzamusa.blogspot.com/2014/08/segmen-tingkatkan-trafik-blog-by.html

Norul Rahim said...

salam
blogwalking dari segmen yg sama ^^
thanks ya

AisYa IeyKa said...

as salam , dari segmen yang sama .. done follow awak .. mohon follow balik ya :) http://aisyaieyka.blogspot.com/2014/08/segmen-tingkatkan-trafik-blog-by.html

AyuInsYiraH said...

ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segmen-tingkatkan-trafik-blog-by.html

Syazwani Zunidan said...

Blogwalking dari segmen yang sama . Salam Ukhwah Fillah . Marilah datang blog wani (:

Segmen Tingkatkan Trafik Blog by Irsyahealthyhouse .

Lia Ilnia said...

salam, singgah balas dari segmen yang sama :D

Azhafizah Md Nor said...

Hai, Sorry lambat singgah. Baru ada masa nak berblogwalking. Jemput singgah ke blog :)

http://www.azhafizah.com/2014/08/segmen-tingkatkan-trafik-blog-by-irsyahealthyhouse.html

Jie Susanos said...

Sory lambat jengok sini..Singgah BW dr segmen yg sama..
http://www.jiesusanos.com/2014/08/segmen-tingkatkan-trafik-blog-anda.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...