Tuesday, September 2

10 Day Blog Challenge

Masa follow para sponsor GIVEAWAY BLOGWALKING BERSAMA MAMANIZA.COM, terjumpa entri mengenai


Menarik. Untuk blogger-blogger yang kering idea macam aku, ini memang best. Tak payah pening-pening fikir topik entri setiap hari. Tapi.. 10 secrets on day 10 tu diluar kemampuan diri rasanya hoho. So aku cuba stalk blogwalking blog orang lain, kot-kot ada yang buat challenge yang lebih kurang sama dan lebih mudah. Blogwalking punya blogwalking, jumpa..
30 Day Song Challenge Days 11-15


30 Day Song Challenge Days 11-15 (clipped to polyvore.com)


Puihhhyoooooo tigeploh? Haa takpelah aku guna-pakai 10 Days Music Challenge by Budak, baru sepuloh. Kahkahkah (pemalas) Budak kata setatnya esok. So esoklah kita mulakan..
10 day music challenge


10 day music challenge (clipped to polyvore.com)


Yeayyy, dah ada modal buat entri hari-hari.



sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

5 ribu komen:

Cik Mimie said...

Hehehe..sekarang ni tengah hot dengan entry challenge.. Gudluck Teja :)

Teja Evalea said...

@Cik Mimie hot ke? bolehlah pelan-pelan haha. cik mimie tanak join?

budak said...

yey, sama la kite kak teja. tak mampu nak jawab part 10 secret tu. tu yg p google jumpa 10 days music challenge. haha. cukup r seploh hari ada modal nak post entry. kekeke :)

Teja Evalea said...

@budak kannnn.. jenuh sangat sampai nak reveal rasia hahaha

Yun Sing said...

Bhuahahaha le me ketinggalan xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...