Tuesday, September 9

Day 03 - A Song that Makes Me Laugh

I'm back! Kita sambung 10 Day Music Challenge yang terbengkalai last week --

To be honest, tak pernah lagi aku dengar mana-mana lagu dan aku tergelak. Seriously. Mungkin adalah lagu-lagu dengan lirik-lirik kelakar tapi respon paling hebat aku senyum je. Ke aku bosan sangat? Blergh.

Tapi, tapi -- 

Ada music video yang buat aku gelak. Music jugak kan. Kena tengok, baru boleh gelak.

AMARAN: [PG13] Penonton di bawah 13 tahun perlu bimbingan ibu bapa atau penjaga.


Keseluruhan lagu-lagu dalam movie Kandasamy semua boleh buat kau gelak. Cerita ni pernah main kat TV3.

"Kau layan Tamil?"

Okay ini rahsia, jangan bagitau sesiapa. Sebenarnya bila aku seteghes teruk, aku akan layan movie tamil. HAHAHA. Kan dah gelak, baru taip belum tengok lagi. Tamil kalau bab bertumbuk dengan joget pawer nokharom. Sangat laju. Sangat over. Sangat tak masuk dek akal.

Kelakar ke idokkk? Kalau kelakar, gelaklah KAHKAHKAH. Kbai.


[DONE] Day 03 - A Song that Makes Me Laugh
[NEXT] Day 04 - A Song You Would Sing to Your Crush



sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

4 ribu komen:

aiman mania said...

haaahaahaaa...meowwwww~meowww~ pooodahhhh...wakakakakakakaka...cik teja buatlah cover lagu nih pleaseeeeeeeeeee...wakakakakakak :D

Teja Evalea said...

@aiman mania haha bak duit nak pegi beli sari dgn towel, kang kita wat cover. ngahahaha

Cik Mimie said...

ok, nanti nak dgr lagu ni..tapi kena tggu orang xde, tkut org cop cik mimie gile gelak sensorang...hahaha :p

budak said...

pergh kak teja layan tamil.
kahkahkah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...