Wednesday, September 10

Day 04 - A Song You Would Sing To Your Crush

Orang lain dah nak habis, aku baru masuk hari ke-4. Kfine!

Lagu yang akan aku nyanyikan untuk crush aka seseorang yg sangat aku minat, fallen in love rom the first sight dgn dia tetapi aku tak berusaha utk memiliki dirinya, lepas tu bila nampak dia dengan orang lain, aku mogok lapar, nangis kat bucu katil sendiri bersedih tepi gobok.. Gittew, fuh senapas!


It's just a drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most 'cause you are my heaven

Pergh ini kalau aku bebetul nyanyi lagu ni sebijik gaya Ron Pope depan crush, konfem macam kena calit minyak dagu dia angaukan aku. Kahkahkah. Berangan jelah, seperti mana kita berangankan crush kita tu pun crush dengan kita. Eh pening.


P/S: Suka main Candy Crush kat hempon orang, sendiri punya malas nak download.


[DONE] Day 03 - A Song that Makes Me Laugh
[DONE] Day 04 - A Song You Would Sing To Your Crush
[NEXT] Day 05 - A Song That Makes You Want To Dance



sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

2 ribu komen:

Cik Mimie said...

Pergh lagu dia..boleh buat crush nangis kekesalan..hahaha..

suka men candy crush dekat hp akak Cik Mimie..hahaha..habiskan level dieorang..:p

budak said...

hanya mampu melihat. haha. lenkali cuba cakap depan2. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...