Friday, September 5

GIVEAWAY BY ZYRAZHR

Demam giveaway belum berakhir lagi. Satu lagi untuk hari ini, panas-panas lagi baru keluar oven.


Tag tiga orang? Dengan kuasa random.org, yang dipilih utk ditag adalah
  1. Budak
  2. Cik Mimie
  3. Aiman Arif 
*Tipu je pakai random.org tu hahaha. 

Yang tak ditag jangan sedih. Boleh join sama. Macam biasa, picit saja banner ittewwww.

Expired: 20 September 2014



sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

5 ribu komen:

Miss Yana said...

nak join jgak la..

budak said...

yey, kak teja tag rakan sebaya beliau. aku bangga sama kak teja sebab nak tag pon pura2 guna random.org :)

Cik Mimie said...

nak join..tapi Cik Mimie xde Instagram..sedey tau T_T

aiman mania said...

haaahahahahahahahaa...mekasih addd......kalau nak join nnati kita nak bt entry on 19hb sept nih..lambat ag tarikh tutupnya..mekasih...mekasih..hahahahaha

fadhil eda said...

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-by-zyrazhr.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...