Thursday, September 11

Promosi Canadian Pizza RM10 je!

Pernah makan pizza Canadian Pizza?

Okay, kita tukar soalan.

Pernah dengar kedai Canadian Pizza?

Ah engkorang kenal Pizza Hut dengan Dominos je. Yang duduk area Selangor, anda bertuah sebab Canadian Pizza buat promotion nokharom murah. Only RM10 for 1 regular Thin Crust Pizza. Nak makan situ boleh, nak bawak balik pun boleh. Kalau malas sangat takut tapak kasut kotor, call delivery.

Cawangan Canadian Pizza Malaysia. Jangan risau, confirm halal.


Al-kisahnya aku beli kot-kot kena outstation ke sana nanti, bolehlah melantak tempat best dengan harga murah. Beli 2 voucher, so boleh makan 2 bijik pizza dengan harga RM20. Yumyum! Pizza hunter begins, jyeahh!

Siapa boleh tahan tengok benda alah ini beb? Kecur liur baq anggg..

So, grab cepat sebelum voucher habis! Tinggal sikit je lagi. Beli voucher disini: Canadian Pizza RM10!




sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

4 ribu komen:

Izzaty Zaty said...

umangai. promotion apakah ini T^T haha

Teja Evalea said...

@Izzaty Zaty promotion pizza la. xkn roti canai pulak hahaha

aiman mania said...

omai..omai...murah gilaaaaaaa!tak padan langsung dgn harga...haahahahaaa....kak teja boleh belanja kita la lpas nih..wuuuuhuuuuuuu!

budak said...

amboi kak teja, bz nau asyik nak outstation je. hehe. kang beli anto kat aku satu la. ko kan kakak. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...