Friday, September 5

Segmen: Nak Blog URL By Macam-Macam Cerita

Tak tahu nak cakap apa. Tak sangka blogger-blogger melesia ni baik hati dan pemurah sangat. Giveaway non stop. Kali ini daripada thisni3zahata.blogspot.com.


Tak payah cakap banyak, nak join picit atas gambar sebelum 12 September 2014. Goodluck!



sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

5 ribu komen:

Ibnu Ramli said...

menarik2, aku pun nk juga url sendiri xD

Teja Evalea said...

@Ibnu Ramli itulah. nak jugak tp malas byr hosting haha

Cik Mimie said...

Cik Mimie pun join jugak :)

Azhafizah Md Nor said...

Hai,
dari segmen yang sama. Jemput singgah :)

http://www.azhafizah.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

fadhil eda said...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...