Friday, September 5

September Giveaway Party hosted by Iola Caviar

Thanks to Wawa, ajak kita join GA ini.

This giveaway hosted by Iola Caviar. Katanya,

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Suka cita diumumkan bahawa Mind Meld menganjurkan giveaway kali ke 3 
untuk tahun pertama ini. Segmen giveaway ini berlangsung bermula pada hari ini, 
1 September sehinggalah 30 September 2014, 
selama sebulan insyaallah sekiranya tiada aral melintang.


Giveaway simple nokhorom macam ini, rugi tak join. Mana tahu ada rezeki. Nak join? Picit atas perut cik rebit dalam banner yang comel di atas.



sudah baca sila LIKE ye. SEND pada kawan juga boleh.

13 ribu komen:

budak said...

good luck lagi :)
nak join jugak. hehe

Teja Evalea said...

@budak goodluck!

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari September Giveaway Party hosted by Iola Caviar ... Jangan lupa singgah jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

budak said...

Blogwalking dari segmen yang sama. Good luck :) September Giveaway Party Hosted by Iola

Fhatin Amelia said...

Salam dan hai :) Singgah dari segmen yang sama
http://mellyareenza.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html
Singgah sini jemput awak join :) Harap sudi ^^
http://mellyareenza.blogspot.com/2014/09/sweet-september-giveaway-by-mellya.html

Fhatin Amelia said...

Salam dan hai :) Singgah dari segmen yang sama
http://mellyareenza.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html
Singgah sini jemput awak join :) Harap sudi ^^
http://mellyareenza.blogspot.com/2014/09/sweet-september-giveaway-by-mellya.html

Fhatin Amelia said...

Salam dan hai :) Singgah dari segmen yang sama
http://mellyareenza.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html
Singgah sini jemput awak join :) Harap sudi ^^
http://mellyareenza.blogspot.com/2014/09/sweet-september-giveaway-by-mellya.html

Iola said...

terima kasih kerana sudi meriahkan giveaway anjuran Iola.
Tarikh umum pemenang ialah pada 1 Oktober 2014.
Jom semak senarai peserta dan blogwalking sama-sama :)
http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/09/senarai-peserta-september-giveaway.html

Mila Hilas said...

gudluck dan folo

Mila Hilas said...

gudluck dan folo

Yun Sing said...

Singgah sini dari GA yang sama :)

fadhil eda said...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html

fadhil eda said...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...